Stal bouwen

Een nieuwe stal bouwen

Een stal bouwen is een hele investering voor uw bedrijf en er komt veel bij kijken. Het is dus belangrijk dat het goed gebeurt en dat er aan uw wensen wordt voldaan. Als u de stalbouw laat uitvoeren door Genugten Agri bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak en een stal die aan uw wensen voldoet. Uw specialiteit is het zorgen voor uw vee, onze specialiteit is een stal ontwerpen en bouwen.

Als wij uw nieuwe stal gaan bouwen, beginnen we het proces met een bespreking. Hierin praten we over uw wensen en de indeling van de stallen. Daarbij geven wij u advies over hoe de stal gebouwd kan worden en hoe wij uw wensen hierin verwerken. Ook adviseren wij u over de technische systemen in de stal. Denk daarbij aan ventilatie en verwarming, maar ook aan het voersysteem en het systeem om de mest af te voeren. Alle systemen hebben we uitgebreid getest bij grote bedrijven, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en gebruiksgemak. In de veehouderij worden doorlopend innovaties gedaan om uw werk lichter te maken, het dierwelzijn te verbeteren en de productie te verhogen en wij maken graag gebruik van deze ontwikkelingen.

Neem contact op!

De nieuwe stal bouwen

Als het ontwerp en de inrichting van de stal of stallen zijn vastgesteld, gaat de bouw beginnen. Wij begeleiden de bouw en zorgen dat deze wordt uitgevoerd zoals afgesproken. Wij kunnen onze service en systemen leveren aan de aannemer van uw keuze, maar de bouw kan ook volledig in ons beheer plaatsvinden. Die keuze laten we aan u. Wij kunnen uw nieuwe stal turn-key opleveren. Dat wil zeggen dat uw stal bij oplevering klaar is om in gebruik te nemen. U hoeft alleen uw vee in de stal te laten en aan de slag te gaan.

Wat gaat een stal bouwen kosten?

De kosten van het bouwen van uw stal zijn natuurlijk afhankelijk van de grootte van de stal, het ontwerp en de inrichting. Het is dus niet mogelijk om een goede schatting te geven van de verwachte kosten. Na de voorbespreking brengen we uw wensen in kaart, zodat we u een duidelijke offerte kunnen geven. Zo weet u welke kosten u kunt verwachten voor de bouw van uw stal en komt u niet voor verrassingen te staan.

whatsapp