gototopgototop

Download direct een van onze folders

Soft Air
Soft Air Download / bekijk nu de nieuwste folder ... Read more
Genu-Dog
Genu-Dog Download / bekijk nu de nieuwste folder ... Read more
Stalinrichting Vleesvarkens
Stalinrichting Vleesvarkens Download / bekijk nu direct de folder ... Read more
Twinpipes
Twinpipes Download / bekijk nu de nieuwste folder ... Read more
Stalinrichting Zeugen
Stalinrichting Zeugen Download / bekijk nu direct de folder ... Read more
Varkens huisvesting
Varkens huisvesting Download / bekijk nu direct de folder ... Read more
Plateaus
Plateaus Download / bekijk nu direct de folder ... Read more
De specialist op het gebied van dierhuisvesting

Genugten Agri is gespecialiseerd in de bouw en inrichting van moderne stallen. Onze klanten zijn vooruitstrevende ondernemers die doorlopend investeren in bedrijfsverbetering en -uitbreiding om ook in de toekomst op een verantwoorde manier dieren te kunnen houden. Het is onze uitdaging om ondanks de zeer strenge overheidseisen, voor deze ondernemers rendabele huisvesting te creëren met een zeer lange levensduur waarin efficiënt gewerkt kan worden. Wij bieden namelijk totaaloplossingen voor het houden van dieren die leiden tot de laagst mogelijke investeringskosten bij een zo hoog mogelijk rendement. Bekijk rustig onze website of bijvoorbeeld onze presentatie over varkensstallen en neem contact met ons op voor verdere informatie of een afspraak. Wij zijn er zeker van dat wij ook u bij uw bouw- of renovatieplannen van dienst kunnen zijn!

 

Materialen voor de bouw of renovatie van stallen.

Als toeleverancier van aannemers en zelfbouwers, biedt Genugten Agri een compleet pakket materialen en systemen aan. Ons leveringsprogramma is voor varkens onderverdeeld in de categorieën onder het hoofdstuk systemen. Voor rund- en pluimvee worden deze systemen in de toekomst op deze website geplaatst. Wilt u alvast meer en specifiekere informatie over de bouw van varkens- rund- en pluimvee stallen, neem dan contact met ons op.

Alle materialen en systemen zijn tot in de details doordacht om een winstgevende productie te kunnen garanderen. Een plan kan nog zo goed zijn, het resultaat valt of staat met de uitvoering ervan. Naast het leveren van materialen zorgen wij ook voor begeleiding en advies van idee tot en met de uitvoering. Dit geeft u de zekerheid dat de stal en technische installatie volledig aan uw wensen en eisen voldoet.

 

Laatste column

Mari van Genugten schrijft voor het blad 'Boerderij' onder rubriek 'Varkenshouderij' de column "'Bouwen':

 

columnheader


04-05-2015 Meer samenwerking nodig tussen landbouw- en technologiestudenten

Atze Jan van der Goot, universitair hoofddocent levensmiddelenprocestechnologie is er zelf ook lange tijd ingetrapt: vleesvervangers zijn niet duurzamer dan echt vlees.

Lees meer...

Financieel gezond

certificate graydon

Dit Financieel Gezond Certificaat geeft aan dat Genugten Agri tot de top van financieel gezonde bedrijven in Nederland behoort.

Onze waardering door Graydon.