Onze service

Onze service

Voor de bouw van uw nieuwe stal is Genugten Agri Projects B.V. de beste partij. Bij ons profiteert u van onderstaande zekerheden:
 

 1. Betrouwbare partij
  Een van de belangrijkste aspecten voor een goed lopend bouwproces is de stipte levering van bouwmaterialen. Voor de levering van deze materialen maken wij rechtstreeks afspraken met de meeste fabrikanten. Voor de levering van de overige materialen werken wij samen met een aantal vaste relaties. Omdat Genugten Agri al lange tijd actief is in de bouw en al lang samenwerkt met vaste relaties, kunnen er goede afspraken gemaakt worden met de leveranciers wat betreft de levertijd én de inkoopprijzen. Dit is voor u de beste garantie op een vlekkeloos verlopend bouwproces. Wij erkennen onze verantwoordelijkheid voor het bouwproces en beschikken over de juiste verzekeringen (AVB en CAR). Op onze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden voor aannemingen in het bouwbedrijf 2013 (AVA 2013) van toepassing. Hierin staat duidelijk aangegeven wat u van ons kunt verwachten.
 2. Vakkundig advies
  De medewerkers van Genugten Agri werken dagelijks aan de bouw en inrichting van moderne varkens- en veehouderijen. Door hun jarenlange ervaring geven zij u de beste adviezen en bespreken met u eventuele alternatieve uitvoeringsmogelijkheden. Genugten Agri is direct betrokken bij diverse eigen varkensbedrijven waar nieuwe systemen doorlopend worden getest. U doet zaken met een ervaren en deskundig bedrijf.
 3. Duidelijke offerte
  U ontvangt van ons een duidelijke, gespecificeerde offerte met een goede omschrijving van de toegepaste materialen en uitvoering van de werkzaamheden. Stelposten worden duidelijk aangegeven.
 4. Geen onvoorziene meerkosten
  Voor de uitvoering van meerwerk boven € 1.000,- ontvangt u van ons een schriftelijke prijsopgave en zullen wij u altijd om toestemming vragen. Kleine extra werkzaamheden worden duidelijk gespecificeerd gefactureerd.
 5. Afgesproken bouwtijd
  Wij maken een planning voor de uit te voeren werkzaamheden op basis van het aantal werkbare dagen. Daarbij garanderen wij de afgesproken oplevertermijn aan u.
 6. Tussentijdse controle
  Het bouwproces wordt door ons doorlopend gecontroleerd. In samenwerking met de opdrachtgever vinden gedurende het bouwproces verschillende deelopleveringen plaats zodat eventuele onvolkomenheden vroegtijdig waargenomen en verholpen kunnen worden.
 7. Klachtenafwerking
  Wij nemen klachten serieus. Alle klachten worden geregistreerd en u krijgt binnen 7 dagen een voorstel hoe wij de klacht wensen op te lossen of hoe deze verder onderzocht wordt.
whatsapp