Voerinstallatietechnieken VVM

Een belangrijk onderdeel van uw stalinrichting is het voersysteem. Genugten Agri Projects B.V. is officieel dealer voor de voerinstallatietechnieken van het in Duitsland gevestigde VVM Techtrade.

VVM is een producent van diverse complete voerinstallatietechnieken van Duitse makelaardij. VVM is gevestigd in het hart van de Duitse veeteelt in Oldenburg Münsterland. Genugten Agri heeft al vele malen naar alle tevredenheid de producten van VVM geleverd en gemonteerd bij haar klanten. Indien u het voersysteem in uw stal wenst te veranderen naar een voerketting/spiraalvijzelsysteem of bouwt u een nieuwe stal en bent u aan het kijken welk voersysteem u wilt gebruiken, dan kunnen wij u verder helpen met de systemen van VVM. De voersystemen van VVM zijn eenvoudig te monteren en bestaan uit slijtvast materiaal met een lange levensduur. De systemen zijn in verschillende maten te leveren.

Voor meer informatie over de voersystemen van VVM Techtrade raden wij u aan onderstaande brochures te bekijken. Bent u geïnteresseerd? Twijfel dan niet en neem contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar (+31)0 413 483 100 of door te e-mailen naar info@genugten-agri.nl.

Catalogus Vijzelsysteem VVM

Catalogus voerketting VVM

Neem contact met ons op

Contact info

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Netherlands
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
KVK: 66429803
BTW nr: NL 8565 49 538 B01

whatsapp