Varkenstal

Een varkensstal laten maken

Voor het bouwen van een nieuwe varkensstal zoekt u natuurlijk een ervaren specialist. Genugten Agri heeft meer dan dertig jaar ervaring in het bouwen van stallen voor de rundvee- en varkenshouderij. Wij bouwen uw varkensstal zoals u dat wil en voorzien u graag van advies. We kunnen de stal voor u ontwerpen, zodat u deze kunt laten bouwen voor uw eigen aannemers, maar we kunnen het ook volgens het turn-key principe opleveren. Dan verzorgen we alles, van het ontwerp en de aanvraag van de vergunningen tot het bouwen, de techniek installeren en de uiteindelijke oplevering.

Neem contact op!

Waar moet ik aan denken als ik een varkensstal wil laten maken?

Een nieuwe varkensstal is een flinke investering. U moet wel zeker weten dat u deze investering weer terug zal verdienen. Daarom is het belangrijk om een partner te zoeken die concurrerende prijzen kan bieden en een hoge kwaliteit levert. Zo kunt u uw vleesvarkensstal lang blijven gebruiken en betaalt u niet te veel. Bovendien kan een goede stal u veel werk besparen. Door een goede inrichting kunt u tijd besparen met voeren en schoonmaken of het ontwerp maakt het makkelijker om het vee te verplaatsen. Als u tijd bespaart, bespaart dat ook geld.

Een betrouwbare partner voor de bouw van uw vleesvarkensstal

Genugten Agri is een betrouwbare partner als u een nieuwe varkensstal wil laten maken. Wij voeren projecten verspreid over heel Europa uit en beheren het volledige project al u dat wil. U heeft dus altijd hetzelfde aanspreekpunt. Bovendien zorgen wij dat de technische systemen die wij gebruiken bij andere veehouders zijn getest. Zo weten we zeker dat wat wij u leveren van goede kwaliteit is en uw bedrijfsvoering verbetert. Het hele traject vanaf het ontwerp en de aanvraag van de vergunning duurt vaak tussen een en twee jaar. Wij vinden goed overleg tijdens deze periode erg belangrijk. Door met u in gesprek te blijven kunnen wij een varkensstal opleveren die volledig aan uw wensen voldoet.

whatsapp