Stalinrichting vleesvee

De beste stalinrichting voor vleesvee

De juiste stalinrichting maakt uw werk makkelijker. Door goed te bedenken hoe u het vee wil voeren en hoe vaak en in welke richting de dieren verplaatst moeten worden, kan u efficiënter werken en veel tijd besparen. U past de stalinrichting hierop aan, zodat de dieren zelf hun weg vinden. Genugten Agri helpt u hier graag bij. Zo heeft u meer tijd om te zorgen voor uw dieren en kunt u op ons vertrouwen voor een efficiënte stalinrichting.

Neem contact op!

Een vleesveestal inrichten

Vleesvee wordt tijdens hun leven regelmatig verplaatst. Eerst moeten ze bij aankomst naar het juiste hok geleid worden, dan verplaatst u ze van de jongveestal naar de stal voor volwassen dieren en als laatste moeten ze op transport naar de slachterij. Bovendien moeten de dieren eenvoudig apart gezet of in kleine groepen verdeeld kunnen worden, bijvoorbeeld voor een bezoek van de dierenarts of om ze makkelijk te kunnen behandelen als ze ziek zijn. Door de vleesveestal in te richten met verplaatsbare en uitschuifbare hekken maakt u looproutes voor het vee, zodat ze eenvoudig en stressvrij door de stal verplaatst kunnen worden.

Technische stalinrichting voor vleesvee

Bij de stalinrichting voor vleesvee komt ook veel techniek kijken. Genugten Agri is op de hoogte van de nieuwste technieken en adviseert u hier graag over. Met voedersystemen voorziet u uw vleesvee eenvoudig van voer en kunt u bijhouden wat elk dier eet. Met voederhekken houdt u de dieren uit elkaar terwijl ze eten. Dat brengt rust in de groep en zorgt ervoor dat elk dier voldoende kan eten. Mestafvoersystemen helpen u om de stal schoon te houden en uw dieren gezond. De productie in uw stal is tenslotte het hoogst als uw dieren zich prettig voelen.

whatsapp