Stalinrichting varkens

Stalinrichting voor varkens

Varkens zijn intelligente dieren. Als u een stal gaat inrichten voor varkens is het belangrijk om hier rekening mee te houden. Genugten Agri heeft daar ruime ervaring mee en die delen we graag om uw varkensstalinrichting optimaal te maken.

Neem contact op!

Wat is belangrijk bij een varkensstalinrichting?

Bij het inrichten van een stal voor varkens is het belangrijk om stevige en duurzame materialen te gebruiken, die varkens niet kunnen slopen. Bovendien moeten de materialen veilig zijn voor de dieren. Varkens leven in de stal in groepen en daar moeten de hokken ruim genoeg voor ingericht worden. De voedersystemen moeten zo aangelegd worden dat alle dieren hier toegang toe hebben en voldoende kunnen eten. Met roosters die de mest goed afvoeren maar ook comfortabel zijn om overheen te lopen, houdt u de stal eenvoudig schoon. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden voor de varkensstalinrichting, die we graag met u bespreken.

Advies voor uw stalinrichting voor varkens

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij de stal inrichten voor uw varkens. Hiervoor gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden en uw wensen. Op basis van dit gesprek maken wij een eerste ontwerp. Voor de stalinrichting maken we gebruik van de modernste technieken en systemen, die uitgebreid getest zijn bij onze partners. We gebruiken alleen de systemen die hun nut en gebruiksgemak hebben bewezen. Als u op- of aanmerkingen hebt op ons ontwerp dan passen we deze natuurlijk aan. Net zo lang totdat u helemaal tevreden bent. Dan werken we het ontwerp verder uit, zorgen we dat de materialen beschikbaar zijn en gaan we aan de slag. Als we de varkensstalinrichting opleveren, voldoet deze volledig aan uw wensen en is de stal direct geschikt om te gaan gebruiken.

whatsapp