Stalinrichting rundvee

Stalinrichting voor rundvee

Voor uw rundveehouderij is het belangrijk om uw vee veilig en efficiënt te kunnen houden. Bij Genugten Agri hebben we ruime ervaring in het inrichten van een rundveestal. Doordat wij nauw samenwerken met onze klanten, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken in de agrarische sector. Zo weten we wat goed werkt en waar nog verbetering aan te brengen is. Deze kennis gebruiken we ook als we uw rundveestal inrichten.

Neem contact op!

Een stal inrichten voor rundvee

Als wij een stal inrichten voor rundvee gaan we eerst met u in gesprek. U kent uw bedrijf ten slotte het beste en weet wat u prettig vindt in de stal. We bespreken uw werkwijze, de samenstelling van uw veestapel en uw wensen en laten deze terugkomen in het ontwerp voor de stalinrichting voor rundvee. Omdat we zelf het ontwerp maken en de stalinrichting in eigen beheer kunnen bouwen, kunnen we bovendien een concurrerende prijs bieden. Daarbij heeft u tijdens het project een vast aanspreekpunt dat goed op de hoogte is van de status van uw stal. U kunt bij deze persoon terecht voor uw vragen en andersom zullen wij contact met u opnemen als er vragen of wijzigingen zijn.

Waar letten wij op als we een rundveestal inrichten?

Met Genugten Agri bent u verzekerd van een betrouwbare partner voor de stalinrichting voor uw rundvee. We vinden persoonlijk contact erg belangrijk. We blijven dus in nauw contact met u tijdens elke fase van het project, van het ontwerp tot aan de uiteindelijke oplevering. Daarbij zijn we op de hoogte van de nieuwste technieken en systemen, die uw werk makkelijker kunnen maken. Deze technieken gebruiken we echter niet, voordat we ze zelf uitgebreid hebben getest. Voor uw stalinrichting gebruiken we alleen deugdelijke materialen die lang meegaan. Daarnaast houden we ons natuurlijk aan de wet- en regelgeving voor de veehouderij.

whatsapp