Stal bouwen op landbouwgrond

Een stal bouwen op landbouwgrond

Wanneer u een stal wil bouwen op landbouwgrond, dan is het belangrijk om de vergunningen in orde te hebben. Gelukkig heeft u met Genugten Agri een betrouwbare partner, die u begeleidt en ruime ervaring heeft in het aanvragen van vergunningen. Bij bouwen in agrarische gebied komt namelijk behoorlijk wat kijken. Of u nu een nieuwe stal laat bouwen in agrarisch gebied, of een oude stal wilt vervangen.

Neem contact op!

Vergunningen om een stal te bouwen op landbouwgrond

In gebieden die door de overheid zijn aangewezen als agrarisch gebied, gelden vaak aparte regels voor bouwprojecten. Soms mag er niet worden bijgebouwd, maar mag er alleen als vervanging gebouwd worden. In dat geval moet u evenveel oppervlakte bebouwing afbreken als u wilt bijbouwen. Daarnaast zijn er regels voor het soort bouw. Genugten Agri heeft ruime ervaring in het bouwen van stallen voor de varkens- en rundveehouderij. Daarom kunnen wij u optimaal begeleiden bij het aanvragen van een bouwvergunning voor uw stal in agrarisch gebied.

Een stal bouwen op landbouwgrond

Wij kunnen de bouw van uw stal volledig begeleiden. Het begint allemaal bij een ontwerp. We bespreken wat uw wensen voor de stal zijn en richten de stal zo in. Met onze ruime ervaring met stalinrichting zijn we in staat om de ruimte efficiënt in te richten met het oog op dierenwelzijn en het gemak voor de mensen. Uiteraard voldoen onze ontwerpen altijd aan de geldende wet- en regelgeving. Als u tevreden bent met het ontwerp zorgen we voor de vergunningen. Daarna wordt de landbouwgrond bouwklaar gemaakt en kan de bouw beginnen. Hierbij bouwen we niet alleen het gebouw, maar verzorgen we ook de inrichting en de technische installaties in de stal. Tijdens de bouw heeft u een vast aanspreekpunt die u op de hoogte houdt van het verloop en beschikbaar is voor uw vragen.

whatsapp