Mestopslagsysteem

Mestopslagsystemen laten bouwen

Mest is een onvermijdelijk bijproduct van de veehouderij. Maar u kunt deze mest niet elk moment van het jaar over het lang uitrijden, hier zijn strenge regels voor. Daarom is het belangrijk om de mest op een goede en veilige manier op te slaan. Welk mestopslagsysteem voor u het beste is, is afhankelijke van de grootte van uw bedrijf en het soort vee dat u houdt. Genugten Agri informeert u graag over oplossingen voor de mestopslag op maat.

Neem contact op!

Waar moet ik op letten als ik een mestopslagsysteem laat bouwen?

In de maanden dat u de mest niet over het land uit kunt rijden, moet u deze ergens opslaan. Dit kan in een of meerdere mestsilo’s. Deze silo’s zijn een extra opslag naar uw normale opslag. Voor uw mestopslagsysteem is het belangrijk dat de mest eenvoudig in de silo gepompt kan worden en uiteindelijk ook weer uit de silo gehaald kan worden om de mest op het land te verspreiden. Bovendien moeten mestopslagsystemen luchtdicht zijn om stankoverlast in de omgeving te voorkomen. Veiligheid is voor het mestopslagsysteem essentieel. Met een mestsilo van een goede kwaliteit kunnen er geen gevaarlijke hoeveelheden gas opbouwen in de silo. De silo’s die wij gebruiken, zijn ook geschikt om water of andere vloeistoffen in op te slaan.

Wat moet ik doen om een mestopslagsysteem te laten bouwen?

Genugten Agri is ervaren in het bouwen van mestopslagsystemen. Om uw mestopslagsysteem te laten bouwen neemt u daarom contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek. Allereerst willen we weten hoeveel mest u verwacht op te moeten slaan en om wat voor mest het gaat. Dan gaan we voor u aan de slag en bieden we de beste oplossing op maat voor uw bedrijf. Wij kunnen het mestsysteem ook voor u bouwen na uw akkoord en nadat alle vergunningen zijn geregeld.

whatsapp