Stalinrichting Zeugenhouderij

Genugten Agri is gespecialiseerd in de bouw en inrichting van moderne varkensbedrijven. Door de jarenlange ervaring in de bouw van varkensbedrijven en het leveren van bijbehorende stalinrichting leveren wij geteste materialen die geschikt zijn voor een jarenlange probleemloze productie.

Voor zeugenhouderijen hebben wij een breed scala aan producten die uw bedrijf optimaliseren. Een zeugenhouderij is immers een specialistisch bedrijf, waar nieuwe technieken regelmatig worden geïntroduceerd. Wij houden voor u de nieuwe ontwikkelingen in de gaten en testen dit op bedrijven waar wij nauw bij betrokken zijn.

In de brochure kunt u informatie vinden over tal van mogelijkheden die wij bieden met betrekking tot de hokken in een zeugenhouderij, de voersystemen en de roosters die gebruikt kunnen worden. In overleg met u kunnen wij een op maat gemaakte oplossing vinden voor uw zeugenhouderij.

Twijfel dus niet en neem contact op met ons door gebruik te maken van het contactformulier of door direct te bellen naar +31(0)413 483 100.

Neem contact met ons op

Contact info

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Netherlands
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
KVK: 66429803
BTW nr: NL 8565 49 538 B01

whatsapp