Stalinrichting Vleesvarkens

Genugten Agri is gespecialiseerd in de bouw en inrichting van moderne varkensbedrijven. Door de jarenlange ervaring in de bouw van varkensbedrijven en het leveren van bijbehorende stalinrichting leveren wij geteste materialen die geschikt zijn voor een jarenlange probleemloze productie.

In onderstaande brochure worden een deel van de mogelijkheden bekeken met betrekking tot de stalinrichting van vleesvarkensbedrijven. Onder andere de mogelijkheden met betrekking tot de hokinrichting, brijvoertroggen, gietstalen roosters en voersystemen worden bekeken. Uiteraard zijn er nog veel meer opties die wij, samen met u, met alle plezier bekijken. Het zal u goed doen om te horen dat wij continu de nieuwste systemen en producten testen in eigen varkensbedrijven. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Geïnteresseerd in de stalinrichting voor vleesvarkens? Neem contact op met een van de medewerkers van Genugten Agri door te bellen naar +31(0)413 483 100 of te e-mailen naar info@genugten-agri.nl.

Neem contact met ons op

Contact info

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Netherlands
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
KVK: 66429803
BTW nr: NL 8565 49 538 B01

whatsapp