Mestopslagsystemen

Het opslaan van de mest uit uw stallen is van belang in bepaalde seizoenen van het jaar. De mest mag immers niet het gehele jaar door worden uitgereden. Genugten Agri kan in overleg met u en in samenwerking met haar leveranciers een op maat gemaakte oplossing vinden voor u.

Genugten Agri Projects B.V. heeft in samenwerking met haar leveranciers al verschillende keren mestopslagsystemen mogen leveren en monteren voor haar klanten. Door middel van een of meerdere mestsilo’s heeft de klant een extra opslagmogelijkheid voor de mest uit de stallen. Dit kan van belang zijn gedurende bepaalde perioden in het jaar. Overheden kunnen immers verplichten dat de mest wordt opgeslagen tijdens bepaalde seizoenen in het jaar. Een mestsilo kan gemaakt worden van diverse materialen, elk met zijn eigen voordelen.

Naast het opslaan van mest kunnen de silo’s ook gebruikt worden voor andere doeleinden, zoals de opslag van water, slib en andere vloeistoffen. Genugten Agri heeft een breed scala aan mogelijkheden en groottes wat betreft mestopslagsystemen.

Bent u op zoek naar een mestopslagsysteem of bent u op zoek naar een silo voor het opslaan van spuiwater oid? Neem dan contact op met een medewerker van Genugten Agri door te bellen naar +31 (0) 413 483 100 of door een e-mail te sturen naar info@genugten-agri.nl.

Neem contact met ons op

Contact info

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Netherlands
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
KVK: 66429803
BTW nr: NL 8565 49 538 B01

whatsapp