GECO Floorcoating

De vloer in uw stal, magazijn of werkplaats is een van de belangrijkste onderdelen van het gebouw. De vloer is constant in gebruik door u, uw materieel of de dieren in uw stal en dient derhalve goed te worden onderhouden. Door de vloer goed te onderhouden, creëert u een langere levensduur van de vloer in uw gebouw.

Een coating op de vloer aanbrengen kan de levensduur van uw vloer verlengen. Door een coating aan te brengen op de vloer is deze bestand tegen vocht, ontlasting van de dieren of andere chemische agressieve stoffen. Bacteriën en ziektekiemen hebben geen kans om zich te nestelen in de vloer van uw stal. Genugten Agri heeft in samenwerking met haar leveranciers het product GECO Floorcoating ontwikkelt en opgenomen in haar assortiment. Dit product kan u helpen met het beschermen van uw vloer. Het product bestaat uit een aantal verschillende componenten, wat in een notendop neerkomt op een primer en een eindlaag. Daarnaast kunt u de coating instrooien met kwartszand. Hierdoor kunt u meer grip creëren op de bewerkte vloer. Het instrooien van de coating zou bijvoorbeeld een logische keuze zijn voor in de centrale gang of bij de voederbakken.

Naast het bewerken van de vloer kunt u er ook voor kiezen om de wanden te bewerken met de coating.

Wenst u meer informatie te ontvangen over het coaten van de vloeren in uw gebouw? Twijfel niet en neem contact op met Genugten Agri Projects door te bellen naar +31 (0) 413 483 100 of te e-mailen naar info@genugten-agri.nl.

Neem contact met ons op

Contact info

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Netherlands
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
KVK: 66429803
BTW nr: NL 8565 49 538 B01

whatsapp