Asbest verwijderen / nieuw dak

Uw oude asbest dak is aan vervanging toe? Of u sloopt uw stal of pand? Wij leveren de asbestsanering met of zonder de nieuwe dakbedekking. Hierbij kunt u denken aan een nieuwe dakbedekking van vezelcementplaten, kunststof dakplaten of eventueel geïsoleerde sandwichplaten.

Asbest verwijderen

Allereerst dienen de oude asbestplaten verwijderd te worden. Het verwijderen van asbest moet door geschoolde professionals uitgevoerd worden. Genugten Agri verzorgt de gehele sanering inclusief de afvoer van de materialen. Het inschakelen van een professioneel gecertificeerd bedrijf is bij wet geregeld en verplicht. De beschermende kleding en ademprotectie zorgen voor een veilige werkomgeving.

Waarom nu al?

– De verzekeringsmaatschappijen verhogen de premies van de gebouwen die asbest bevatten sterk.

– Elk jaar worden de stort- en saneringskosten hoger. Hoe eerder u er dus bij bent, hoe goedkoper u het nog geregeld kunt krijgen.

– Steeds vaker wordt de norm dat de grond naast de daken ook gesaneerd moeten worden. Dit omdat het het regenwater die over de asbestdaken loopt in de grond terecht komt. Dit kan ervoor zorgen dat de asbest in de grond terechtkomt, wat dus nog hogere saneringskosten met zich meebrengt.

Zonnepanelen

Daarnaast kunt u met een nieuw geïsoleerd dak energie besparen en eventueel stroom opwekken bij gebruik van zonnepanelen. Doordat de asbest platen zwaar zijn kan, door te werken met een lichtere dakplaat, de constructie het gewicht van eventuele zonnepanelen dragen.

Neem contact met ons op

Contact info

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Netherlands
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
KVK: 66429803
BTW nr: NL 8565 49 538 B01

whatsapp