Veestal laten bouwen

Een veestal laten bouwen

Als rundvee- of varkenshouder is uw vee uw kapitaal. De veestal moet uw vee veilig en gezond houden en zorgen voor een goede productie. Dat alles terwijl uw werk makkelijker wordt. Genugten Agri begrijpt dat en zet zijn kennis graag in om uw veestal te bouwen die volledig naar uw wens is. Daarbij kunnen wij de volledige stal ontwerpen of alleen de inrichting voor onze rekening nemen.

Neem contact op!

Wat komt er kijken bij een veestal bouwen?

Een veestal is een complexe ruimte, waarbij elk onderdeel even belangrijk is. Het begint al bij de vloer. Deze moet geschikt zijn voor het vee om overheen te lopen, maar het moet ook in staat zijn om de mest af te voeren. De muren en het dak van de stal moet de weersomstandigheden buiten houden, maar ook zorgen voor voldoende frisse lucht. Door het dak te isoleren houdt u de ergste warmte of kou buiten. Ook de ventilatie in de stal in essentieel en moet op de vorm van het dak worden afgestemd.

Uw veestal laten bouwen

Iedereen heeft zijn eigen kennis en ervaring. U bent goed in het zorgen voor uw vee en het produceren van vlees of zuivelproducten. Wij zijn goed in het ontwerpen en van bouwen van veestallen die aan uw wensen voldoen. Daarom raden we u altijd aan om uw veestal te laten bouwen. U kunt ons het project volledig laten leiden, zodat u er geen omkijken meer naar hebt. Wij zorgen dat we gedurende het bouwen van de veestal met u in contact blijven om u op de hoogte te houden van de voortgang. Als we vragen hebben, dat weten we u te vinden en andersom zijn wij ook beschikbaar voor uw vragen. Daarom werken we met een vaste contactpersoon. We gebruiken de beste en nieuwste technieken en zullen voor u een veestal bouwen die volledig aan uw wensen en de geldende regelgeving voldoet.