Stal laten maken

Een stal laten maken

Een stal laten maken is een flinke investering voor uw rundvee- of varkenshouderij. Daarom zoekt u een betrouwbare partner met verstand van zaken. Uw specialisme is ten slotte voor uw dieren zorgen en niet een nieuwe stal maken. Daar zijn wij voor. Met ruim dertig jaar ervaring weten wij hoe een stal eruit moet zien en zijn we op de hoogte van de wet- en regelgeving waar uw nieuwe stal aan moet voldoen. Bovendien kunnen wij uw behoeftes omzetten in een praktisch en efficiënt stalontwerp.

Neem contact op!

Een stal op maat maken

Wij werken dan ook niet met een standaard stal die we op verschillende plekken bouwen. U en uw rundvee- of varkenshouderij zijn uniek en daar hoort een unieke stal bij. Daarom beginnen we altijd met een goed gesprek. Hierin geeft u aan wat u wil voor uw stal en vertellen wij u wat we voor u kunnen betekenen. Ook adviseren we u over de beste constructie van het gebouw, de inrichting en welke technische systemen we in de stal kunnen gebruiken. Denk daarbij aan een voersysteem, een systeem om de mest af te voeren en het essentiële ventilatie- en verwarmingssysteem. Wij gebruiken alleen technische systemen die uitgebreid zijn getest door andere veehouders. Alleen zo weten we dat de stal en de inrichting uw bedrijf kunnen helpen en uw productie kunnen optimaliseren.

Welke stal laat u maken?

Als u door ons een stal wil laten maken, kunt u zelf kiezen of wij de gehele bouw begeleiden en de stal turn-key opleveren of dat we alleen verantwoordelijk zijn voor de inrichting. Als u een aannemer in de hand neemt om het gebouw zelf te bouwen, dan werken we graag met deze aannemer samen. Met onze ervaring en die van uw aannemer gecombineerd maken wij uw nieuwe stal op maat.

whatsapp