Stal kopen

Een stal op maat kopen

Uw varkens- of rundveehouderij is uw trots en met een nieuwe stal brengt u uw bedrijf naar de volgende eeuw. Door een nieuwe stal te kopen kunt u uw bedrijf efficiënter maken en de productie van uw bedrijf vergroten. Wij werken met de nieuwste technieken om uw vee te voeren en te verzorgen en adviseren u graag. U wil namelijk niet zomaar een stal laten bouwen maar een stal kopen die volledig aan uw wensen voldoet.

Neem contact op!

Waar moet u op letten bij het kopen van een stal?

Allereerst wil u natuurlijk dat uw varkens of rundvee zich prettig voelen in hun nieuwe stal. Met de juiste stalinrichting biedt u ruimte aan het vee en zorgt u dat de stal eenvoudig schoon te maken is. Daarnaast is goede ventilatie en verwarming essentieel om uw vee gezond te houden. Gezond vee zorgt voor een optimale productie en bespaart u op medicatie en de dierenarts. Bovendien wil u een stalinrichting die uw werk efficiënter maakt. Door slimme technieken maken wij het voeren van het vee makkelijker. Ook kan een intelligente inrichting het verplaatsen van het vee eenvoudiger maken en minder stress veroorzaken. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en adviseren u daarom graag hoe u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

Hoe kan ik een stal kopen?

Als u een nieuwe stal wilt kopen, dan neemt u contact met ons op. Wij gaan met u in gesprek over uw wensen. Naar aanleiding van dit gesprek maken we een plan en een ontwerp. Als u tevreden bent met het ontwerp kunnen we onze samenwerking voortzetten. Wij overzien de volledige bouw als u dat wilt, of we werken samen met een door u uitgekozen partner. Als we de stal opleveren, is deze meteen klaar voor gebruik. Uiteraard lopen we de stal met u door om alle technische installaties te bespreken, zodat u hier goed mee kunt werken. Daarna is het aan u om uw dieren in de stal te plaatsen en uw bedrijf voort te zetten.

whatsapp