Boerderijstal

Een stal op een boerderij

In uw boerenbedrijf is een stal essentieel. Het is de plek waar uw varkens of rundvee verblijven en waar u ze voert en verzorgt. Bovendien is dit de plek van waaruit het vee wordt vervoerd of juist aankomt op uw bedrijf. Het is dan ook belangrijk dat de stal van de boerderij efficiënt is ingericht. U moet de dieren makkelijk kunnen bereiken om ze de juiste zorg te geven en efficiënt te kunnen werken. Daarbij moeten uw dieren ook veilig zijn in de stal. Kortom, een boerderijstal is een belangrijk onderdeel van uw boerenbedrijf.

Neem contact op!

Een efficiënte boerderijstal

Wij begrijpen dat uw boerderijstal efficiënt ingericht moet zijn. Hoe minder tijd u kwijt bent aan de dagelijkse werkzaamheden, des te meer tijd u kunt besteden aan het optimaliseren van de productie. Gelukkig hebben we genoeg ervaring in het ontwerpen van stallen voor de varkens- en rundveehouderij. Deze ervaring zetten we ook graag in voor de stal in uw boerderij. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technische systemen om het voederen en mestafvoeren zo eenvoudig mogelijk te maken. Maar ook goede ventilatie en verwarming is onmisbaar voor een gezond stalklimaat.

De stal op een boerderij bouwen of verbouwen

Voor een efficiënte stal kan u natuurlijk een volledig nieuwe stal laten bouwen, maar vaak is een verbouwing van de bestaande stal ook al voldoende. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en of een verbouwing een optie is voor uw boerderijstal. We willen ten slotte niet dat u een onnodig grote investering doet, maar we zullen wel eerlijk tegen u zijn. Bovendien verdient een goede stal op een boerderij zich terug als de productie hierdoor omhoog gaat of u efficiënter kunt werken.

whatsapp